Siken hunajaiset herkut
Olen Sikke, helsinkiläinen ruokakirjailija, tv-kokki ja ravintoloitsija. Haluan syödä hyvää, huolella ja rakkaudella valmistettua ruokaa sekä kotona että ravintoloissa. Rakastan makeaa, mutta olen ryhtynyt radikaalisti vähentämään sokerin osuutta keittiössäni, käytän sen sijaan usein hunajaa, joka sopii yllättävän hyvin myös monien suolaisten ruokien mausteeksi.
Tässä blogissa käytän hunajaa mahdollisimman monipuolisesti ja jaan tietysti reseptit kanssasi. Kun seuraat blogia näet, minkälaiseen reseptiin hunaja kulloinkin valuu…
Miten hunajaa käytetään kauneudenhoidossa?
Heidi Mikkonen
30.7.2024
Hunajan terveysvaikutukset selitetty
Heidi Mikkonen
30.7.2024
Hunajan valinta: Raaka vs. Pastöroitu
Heidi Mikkonen
30.7.2024
Hunajan valinta: Kukka- vs. Luonnonhunaja
Heidi Mikkonen
30.7.2024
Hunajan valinta: Suomalainen vs. Ulkomainen hunaja
Heidi Mikkonen
30.7.2024
Hunaja ruoanlaitossa: Makeutta ja terveyttä
Heidi Mikkonen
30.7.2024
Hunaja terveysjuoma reseptit: Virkistäviä juomia
Heidi Mikkonen
30.7.2024
Hunaja reseptit: Makeita herkkuja hunajasta
Heidi Mikkonen
30.7.2024
Hunaja terveysvaikutukset: Tietoa luonnon aarteesta
Heidi Mikkonen
30.7.2024
Hunaja ruoanlaitossa: Herkullisia reseptejä
Heidi Mikkonen
30.7.2024
Hunaja terveysvaikutukset: Parantava luonnon aarre
Heidi Mikkonen
30.7.2024
Hunaja ihonhoidossa: Luonnollinen kauneusapu
Heidi Mikkonen
30.7.2024
