4 annosta
SEKOITA & MARINOI
1 paketti (900g) maustamattomia broilerinsiipiä
3 hienonnettua valkosipulinkynttä
peukalonpään kokoinen pala tuoretta inkivääriä
tuoretta chiliä maun mukaan
1 dl valkosipuliöljyä tai rypsiöljyä paistamiseen
1 dl soijaa
KASTIKE
1 dl SAM Metsähunajaa
3 dl appelsiinimehua
koristeeksi 2 kevätsipulinvartta ohuina viipaleina
VALMISTUS:
- Sekoita siivet, valkosipuli, chili ja inkivääri kulhossa. Anna maustua puoli tuntia ennen paistamista huoneenlämmössä.
- Kuumenna korkeareunainen paistinpannu, nosta siivet pannuun ja paista kauniin ruskeiksi molemmilta puolilta. Nosta siivet vuokaan ja pidä lämpimänä.
- Lisää SAM Metsähunaja, soija ja appelsiinimehu ja kiehauta paistinpannussa. Lisää siivet ja hauduta 10 – 15 minuuttia miedolla lämmöllä, kunnes siivet ovat kypsiä.
- Tarjoilu: Nosta siivet tarjoilukulhoon. Ripottele leikattu kevätsipuli pinnalle.
Tarjoa keitetyn riisin tai nuudelien kanssa. Lisäkkeeksi sopii kuutioitu tuore avokado, SAM Metsähunaja, soija, viipaloitu punasipuli, tuore kurkku ja paprika.