4 annosta

SEKOITA & MARINOI

1 paketti (900g) maustamattomia broilerinsiipiä
3 hienonnettua valkosipulinkynttä
peukalonpään kokoinen pala tuoretta inkivääriä
tuoretta chiliä maun mukaan
1 dl valkosipuliöljyä tai rypsiöljyä paistamiseen
1 dl soijaa

KASTIKE

1 dl SAM Metsähunajaa
3 dl appelsiinimehua
koristeeksi 2 kevätsipulinvartta ohuina viipaleina

VALMISTUS:

  1. Sekoita siivet, valkosipuli, chili ja inkivääri kulhossa. Anna maustua puoli tuntia ennen paistamista huoneenlämmössä.
  2. Kuumenna korkeareunainen paistinpannu, nosta siivet pannuun ja paista kauniin ruskeiksi molemmilta puolilta. Nosta siivet vuokaan ja pidä lämpimänä.
  3. Lisää SAM Metsähunaja, soija ja appelsiinimehu ja kiehauta paistinpannussa. Lisää siivet ja hauduta 10 – 15 minuuttia miedolla lämmöllä, kunnes siivet ovat kypsiä.
  4. Tarjoilu: Nosta siivet tarjoilukulhoon. Ripottele leikattu kevätsipuli pinnalle.

Tarjoa keitetyn riisin tai nuudelien kanssa. Lisäkkeeksi sopii kuutioitu tuore avokado, SAM Metsähunaja, soija, viipaloitu punasipuli, tuore kurkku ja paprika.