Helppo appelsiinirahka saa ihanan sitruunaisen maun SAM Hunaja & Sitruuna -hunajasta. Jälkiruuan kruunaa hunajapaahdettu mantelirouhe.

NÄITÄ TARVITSET:

1 prk vispikermaa
1 prk maitorahkaa
2 rkl SAM Hunaja & Sitruuna
1 appelsiini

Paahdettu mantelirouhe
1 dl mantelirouhetta
Loraus SAM Hunaja & Sitruuna

Koristeluun SAM Hunaja & Sitruuna

VALMISTUS:

  1. Paahda mantelirouhetta kuivalla pannulla. Varo polttamasta, vähennä lämpöä tarvittaessa.
  2. Lisää joukkoon hunaja ja jatka paahtamista vielä hetki
  3. Anna jäähtyä ja murenna rouhe pienemmiksi paloiksi jäähtyneenä
  4. Vatkaa kerma, lisää maitorahka
  5. Lisää pieneksi pilkotut appelsiinipalat ja hunaja. Sekoita tasaiseksi.
  6. Annostele kulhoihin ja ripottele paahdettua mantelirouhetta päälle
  7. Lisää vielä reilusti SAM Hunaja & Sitruuna -hunajaa päälle