Helppo appelsiinirahka saa ihanan sitruunaisen maun SAM Hunaja & Sitruuna -hunajasta. Jälkiruuan kruunaa hunajapaahdettu mantelirouhe.
NÄITÄ TARVITSET:
1 prk vispikermaa
1 prk maitorahkaa
2 rkl SAM Hunaja & Sitruuna
1 appelsiini
Paahdettu mantelirouhe
1 dl mantelirouhetta
Loraus SAM Hunaja & Sitruuna
Koristeluun SAM Hunaja & Sitruuna
VALMISTUS:
- Paahda mantelirouhetta kuivalla pannulla. Varo polttamasta, vähennä lämpöä tarvittaessa.
- Lisää joukkoon hunaja ja jatka paahtamista vielä hetki
- Anna jäähtyä ja murenna rouhe pienemmiksi paloiksi jäähtyneenä
- Vatkaa kerma, lisää maitorahka
- Lisää pieneksi pilkotut appelsiinipalat ja hunaja. Sekoita tasaiseksi.
- Annostele kulhoihin ja ripottele paahdettua mantelirouhetta päälle
- Lisää vielä reilusti SAM Hunaja & Sitruuna -hunajaa päälle