4 annosta

AINEKSET:

8 jauhoista perunaa Ø 55 -60 mm
½ rkl suolaa
½ dl rypsiöljyä
3 rkl parmesan raastetta
1 dl korppu- tai Panko jauhoja

KASTIKE:

n. 1 dl SAM Kesäkukka Hunajaa

KORISTEEKSI:

1 rkl kuivattua ruohosipulia tai kevätsipulia

VALMISTUS:

  1. Pese perunat hyvin ja leikkaa pitkiksi lohkoiksi kulhoon.
  2. Kaada öljy perunoiden päälle ja sekoita. Lisää jauhot ja parmesan raaste.
  3. Sekoita niin, että jauhot ja raaste tarttuvat perunalohkoihin. Anna vetäytyä 10
    minuuttia ja nosta perunat uunipellille.
  4. Paista 200 °C- asteessa n. 25 minuuttia, kunnes lohkot ovat kypsiä.
  5. Nosta perunat uunista, anna vetäytyä hetki ja valuta SAM Kesäkukka Hunajaa perunoiden päälle ohuena nauhana. Nosta tarjolle ja koristele kuivatulla ruoho- tai kevätsipulilla.