4 annosta
AINEKSET:
8 jauhoista perunaa Ø 55 -60 mm
½ rkl suolaa
½ dl rypsiöljyä
3 rkl parmesan raastetta
1 dl korppu- tai Panko jauhoja
KASTIKE:
n. 1 dl SAM Kesäkukka Hunajaa
KORISTEEKSI:
1 rkl kuivattua ruohosipulia tai kevätsipulia
VALMISTUS:
- Pese perunat hyvin ja leikkaa pitkiksi lohkoiksi kulhoon.
- Kaada öljy perunoiden päälle ja sekoita. Lisää jauhot ja parmesan raaste.
- Sekoita niin, että jauhot ja raaste tarttuvat perunalohkoihin. Anna vetäytyä 10
minuuttia ja nosta perunat uunipellille. - Paista 200 °C- asteessa n. 25 minuuttia, kunnes lohkot ovat kypsiä.
- Nosta perunat uunista, anna vetäytyä hetki ja valuta SAM Kesäkukka Hunajaa perunoiden päälle ohuena nauhana. Nosta tarjolle ja koristele kuivatulla ruoho- tai kevätsipulilla.