NÄITÄ TARVITSET:
1 rkl kokonaisia mustapippureita
1 sitruunan mehu
4 rkl SAM Kesäkukka Hunajaa
1 rkl Dijonin sinappia
2 valkosipulin kynttä raastettuna
4 broilerin koipireittä
sormisuolaa
VALMISTUS:
- Murskaa pippurit morttelissa rouheiksi ja sekoita ne isossa kulhossa sitruunamehun, hunajan, valkosipulin ja sinapin kanssa.
- Pane koipireidet tiiviiseen pussiin marinadin kanssa ja anna marinoitua tunti ja enemmänkin, jos aikaa on. Kääntele pussia välillä.
- Pane koipireidet uuniastiaan, kaada marinadi päälle, ripottele pintaan sormisuolaa ja paista niitä noin 45 minuuttia 200C-asteisessa uunissa kääntäen ne kerran välillä.
- Aloita paistaminen nahkapuoli alaspäin, niin saat lopettaa paiston niin, että nahkapuoli on kauniisti ruskistunut kun tarjoat ruoan. Kumppaniksi sopii rapea vihreä salaatti.