Nyt meni toffeen puolelle… Kuitenkin terveellisemmin! Tämä toffeeresepti on helppo ja nopea, ei liian makea ja vielä erittäin hyvä eväsretkiherkku!

Vegaaninen, gluteeniton

NÄITÄ TARVITSET:

1dl SAM Luomu Kookossiirappia
1dl maapähkinävoita tai muuta pähkinävoita
3rkl kasvimaitoa
pähkinöitä
(suolakiteitä)

VALMISTUS:

  1. Laita kattilaan siirappi, maapähkinävoi ja kasvimaito. 
  2. Kuumenna keskilämmöllä koko ajan vispaten (palaa helposti pohjaan). 
  3. Keittele noin 5-8min, kunnes massa on paksua. 
  4. Levitä levinpaperille ja ripottele päälle pähkinämurskaa (ja suolakiteitä jos haluat suolatoffeeta). 
  5. Nosta jääkaappin ja leikkaa paloiksi jähmettyneenä. 
  6. Säilytä kylmässä.