Nyt meni toffeen puolelle… Kuitenkin terveellisemmin! Tämä toffeeresepti on helppo ja nopea, ei liian makea ja vielä erittäin hyvä eväsretkiherkku!
Vegaaninen, gluteeniton
NÄITÄ TARVITSET:
1dl SAM Luomu Kookossiirappia
1dl maapähkinävoita tai muuta pähkinävoita
3rkl kasvimaitoa
pähkinöitä
(suolakiteitä)
VALMISTUS:
- Laita kattilaan siirappi, maapähkinävoi ja kasvimaito.
- Kuumenna keskilämmöllä koko ajan vispaten (palaa helposti pohjaan).
- Keittele noin 5-8min, kunnes massa on paksua.
- Levitä levinpaperille ja ripottele päälle pähkinämurskaa (ja suolakiteitä jos haluat suolatoffeeta).
- Nosta jääkaappin ja leikkaa paloiksi jähmettyneenä.
- Säilytä kylmässä.