Ihanan paahteisen paprikakeiton kruunaa hunajaiset krutongit

NÄITÄ TARVITSET:

700 g punaisia paprikoita
3 tomaattia
3 kynttä valkosipulia
1 sipuli
½ dl oliiviöljyä
1 rkl SAM Kesäkukka Hunaja
4 dl vettä
1 Kasvifondi

VALMISTUS:

1. Pilko paprikat, tomaatit ja sipuli paloiksi

2. Lisää joukkoon valkosipulinkynnet kuorineen.

3. Sekoita hunaja öljyn joukkoon ja lisää kasvisten päälle.

4. Paahda uunissa 200 asteessa n.30 min tai kunnes kasvikset ovat paahtuneet.

5. Siirrä kasvikset kattilaan, ota valkosipulin kuoret pois ja lisää kypsyneet valkosipulit kasvisten joukkoon.

6. Lisää vesi ja kasvisfondi. Keitä n. 15-20 min.

7. Soseuta ja tarjoile ranskankerman ja krutonkien kera.


HUNAJAKRUTONGIT

NÄITÄ TARVITSET:

2 viipaletta paahtoleipää
Öljyä paistamiseeen
SAM Kesäkukka hunajaa

TEE NÄIN:

1. Pilko paahtoleivät paloiksi ja paahda reilussa öljyssä paistinpannulla

2. Lisää loraus SAM Kesäkukka hunajaa ja paista vielä hetki

Tarjoiluun:

Ranskankermaa