Kesäisen kanakastikkeen makumaailma luodaan mm. osterikastikkeella, ananaksella, teriyaki-kastikkeella ja tietysti SAM Kesäkukka Hunajalla.
NÄITÄ TARVITSET:
700g maustamattomia kanafileensuikaleita
400 g paloiteltua tuoretta ananasta (purkkiversio käy toki myös)
1 makea suippopaprika paloiteltuna
4dl Teriyaki-kastiketta, joko itsetehtyä tai kaupan valmiskastiketta
2 rkl osterikastiketta
3 rkl SAM Kesäkukka Hunajaa
2 tl tulista chilikastiketta
VALMISTUS:
Paista kanasuikaleet valmiiksi, lisää pannulle paloitellut ananakset sekä paprikat ja sekoita keskenään. Lisää teriyakikastike, osterikastike, hunaja (saa lisätä maun mukaan lisää!) ja lopuksi terästä vielä chilikastikkeella. Anna hautua pannulla ja keitä jasmiiniriisi valmiiksi.
Annostele lautaselle, koristele mintunlehdillä.