Suussasulavan herkullisen reseptin meille on luonut @mervipartanen

NÄITÄ TARVITSET:

2dl kermaa (kuohukerma)
2dl sokeria
3rkl SAM KESÄKUKKA Hunaja
3rkl voita
n.2-2,5dl vaahtokarkkeja
n.100-150g maitosuklaata

VALMISTUS:

Kiehauta pannulla tai kasarissa kerma,sokeri, voi ja hunaja. Muista sekoittaa kokoajan. Seos on valmis, kun sen koostumus muuttuu sakeaksi, kinuskimaiseksi.

Ota seos pois ja anna jäähty 3-5minuuttia.

Hienonna sillä välin suklaa ja vaahtokarkit. Jos haluat suklaisempaa, niin käytä enemmän suklaata. Lisää seokseen.

Sekoita ainekset keskenään, kunnes ne sulautuvat toisiinsa ja fudge massa on notkeaa.

Kaada seos leivinpaperilla vcuorattuun pieneen vuokaan.

Anna fudgen jähmettyä jääkaapissa noin 2-4 tuntia. Parhain loppututlos tulee jos maltat odottaa yön yli seuraavaan päivään,

Leikkaa fudge paloiksi.

Nauti!