Nyt lohkeaa… Nimittäin vanukas, jossa maistuu sitruuna sekä maniokkisiirapin hienoinen makeus ja karamellisuus.
Vegaaninen ja gluteeniton, kahdelle
NÄITÄ TARVITSET:
3rkl sitruunamehua
ripaus sitruunankuorta
2rkl maissitärkkelystä
250ml kookosmaitoa
3rkl SAM luomu Agavesiirappia
1tl vaniljasokeria
1dl kasvimaitoa
VALMISTUS:
- Raasta sitruunankuori ja purista mehu.
- Laita kattilaan kaikki muut ainekset paitsi kasvimaito.
- Sekoita kunnes maissitärkkelys liukenee.
- Lisää lopuksi kasvimaito ja kuumenna kiehuvaksi koko ajan vispaten.
- Keitä noin 6-8min ja kaada suoraan tarjoiluastiaan.
- Nosta jääkaappiin. Anna jäähtyä ja jähmettyä.
- Tarjoa agavesiirapin ja marjojen kanssa.