Nyt lohkeaa… Nimittäin vanukas, jossa maistuu sitruuna sekä maniokkisiirapin hienoinen makeus ja karamellisuus.

Vegaaninen ja gluteeniton, kahdelle

NÄITÄ TARVITSET:

3rkl sitruunamehua
ripaus sitruunankuorta
2rkl maissitärkkelystä
250ml kookosmaitoa
3rkl SAM luomu Agavesiirappia
1tl vaniljasokeria
1dl kasvimaitoa

VALMISTUS:

  1. Raasta sitruunankuori ja purista mehu. 
  2. Laita kattilaan kaikki muut ainekset paitsi kasvimaito. 
  3. Sekoita kunnes maissitärkkelys liukenee.
  4. Lisää lopuksi kasvimaito ja kuumenna kiehuvaksi koko ajan vispaten. 
  5. Keitä noin 6-8min ja kaada suoraan tarjoiluastiaan. 
  6. Nosta jääkaappiin. Anna jäähtyä ja jähmettyä. 
  7. Tarjoa agavesiirapin ja marjojen kanssa.