Hunajaiset vohvelit valmistuvat kädenkäänteessä. Voit muunnella taikinasta eri versioita lisäämällä taikinaan vaikkapa kaardemummaa, raastettua appelsiinin kuorta, vanilija tangon siemeniä tai kanelia. Vohvelit sopivat erinomaisesti aamiaiseksi tai jälkiruuaksi.

 

NÄITÄ TARVITSET:

3 kananmunaa
5 dl vehnäjauhoja
3,5 dl maitoa/kauramaitoa/soijamaitoa
1 dl kivennäisvettä
1 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
50g voisulaa
2rkl SAM Kesäkukka Hunajaa

voita, margariinia tai öljyä paistamiseen

VALMISTUS: 

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.
  2. Vatkaa munat, maito, hunaja ja voisula kuohkeaksi,
  3. Lisää kuivat ainekset samalla sekoittaen taikinaa.
  4. Anna taikinan turvota n.15min.
  5. Lisää kivennäisvesi ja sekoita.
  6. Voitele vohvelirauta öljyllä tai voilla ja paista vohvelit.
  7. Tarjoa marjojen,hunajan ja kermavaahdon kanssa.