Hunajaiset vohvelit valmistuvat kädenkäänteessä. Voit muunnella taikinasta eri versioita lisäämällä taikinaan vaikkapa kaardemummaa, raastettua appelsiinin kuorta, vanilija tangon siemeniä tai kanelia. Vohvelit sopivat erinomaisesti aamiaiseksi tai jälkiruuaksi.
NÄITÄ TARVITSET:
3 kananmunaa
5 dl vehnäjauhoja
3,5 dl maitoa/kauramaitoa/soijamaitoa
1 dl kivennäisvettä
1 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
50g voisulaa
2rkl SAM Kesäkukka Hunajaa
voita, margariinia tai öljyä paistamiseen
VALMISTUS:
- Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.
- Vatkaa munat, maito, hunaja ja voisula kuohkeaksi,
- Lisää kuivat ainekset samalla sekoittaen taikinaa.
- Anna taikinan turvota n.15min.
- Lisää kivennäisvesi ja sekoita.
- Voitele vohvelirauta öljyllä tai voilla ja paista vohvelit.
- Tarjoa marjojen,hunajan ja kermavaahdon kanssa.