Ainekset:
3 kananmunaa
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 dl fariinisokeria
1 ½ tl jauhettua kanelia
1 dl SAM Kesäkukka Hunajaa
1 dl rypsiöljyä
2 kpl raastettua porkkanaa
Valmistus:
- Kuumenna uuni 180 °C asteeseen. Voitele 12 kpl muffiinikapseleita Ø 8 cm.
- Sekoita jauhot, sokeri ja kaneli keskenään
- Mittaa hunaja, kananmunat ja öljy astiaan ja sekoita tasaiseksi
- Lisää kuivat ainekset joukkoon koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi raastetut porkkanat
- Täytä muffiinikapselit ¾ ja paista noin 20 minuuttia
- Nosta hunajaiset porkkana-hunaja cupcaket uunista ja anna jäähtyä. Levitä vaahtokarkkilevite päälle ja koristele esim. nonparelleilla tms.
Kuorrutus:
5 dl vaahtokarkkeja
1 rkl SAM Kesäkukka Hunajaa
3-4 rkl kermaa
1 tl raastettua sitruunankuorta
Valmistus:
- Kuumenna kerma kiehuvaksi, lisää vaahtokarkit ja sekoita ne kermaan kunnes ovat sulaneet
- Lisää hunaja ja raastettu sitruunankuori
- Valuta jäähtyneenä mufiinien päälle ja tarjoile