Joulupöydän upea jälkiruoka nostetaan tarjolle pakastimesta. Voit valmistaa jäädykkeen vaikka viikkoa ennen tarjoilua pakastimeen. Voit käyttää myös muita suosikkimarjojasi.
NÄITÄ TARVITSET:
8 annosta
2 munaa
2 dl vispikermaa
200 g tuorejuustoa tai maitorahkaa
2 tl vaniljasokeria
½ dl SAM Hunaja & Sitruunaa
3 dl puolukoita tai karpaloita
½ tl kanelia
100 g valkosuklaata
VALMISTUS:
Vaahdota munat ja Hunaja & Sitruuna -luomuhunaja kuohkeaksi vaahdoksi. Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon tuorejuusto tai maitorahka, sekä vaniljasokeri, hunaja, puolukat tai karpalot, kaneli ja karkeaksi rouhittu valkosuklaa. Sekoita joukkoon muna-hunajavaahto. Tarkista maku.
Kaada seos jäädykevuokaan ja anna jäähtyä pakastimessa yön yli suojattuna. Kumoa jäädyke tarjoiluvadille hetki ennen tarjoilua ja koristele halutessasi valkosuklaalla ja puolukoilla tai karpaloilla.