Tämä aivan ihanan makuinen uunipuuro sopii mainiosti viikonloppuaamuihin tai iltaherkuksi. Puuro valmistuu alle puolessa tunnissa ja on täydellistä vaniljajäätelön kanssa. Puuron hunajaystäväksi sopii parhaiten SAM Metsähunaja.
NÄITÄ TARVITSET:
2 dl (gluteenittomia) kaurahiutaleita
3 rkl SAM Metsähunajaa
0,5 tl leivinjauhetta
½ tl kanelia
¼ tl kardemummaa
ripaus suolaa
1 kananmuna
1 dl kasvimaitoa
2 tl voita tai margariinia
2 kypsää persikkaa
VALMISTUS:
1. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen
2. Pese ja paloittele persikat
3. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja kaada uuninkestäviin astioihin
4. Paista uunissa n. 10 minuuttia
5. Tarjoa esim. kasvipohjaisen vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa