Tämän juustokakun kruunaa tuoreet mansikat, kirpeä passion sekä ihanan makea hunaja! Kakku on helppo valmistaa, sillä täytteet vain sekoitetaan ja kakku laitetaan paistumaan.
NÄITÄ TARVITSET:
200 g digestivekeksejä
85 g margariinia tai voita sulatettuna
400 g maustamatonta tuorejuustoa
150 g ranskankermaa
2 kananmunaa
1 ½ dl SAM Kesäkukka hunajaa
1 sitruunankuori raastettuna
1 ½ rkl vehnäjauhoa
Koristeluun:
2 dl vispikermaa
1 rkl SAM Kesäkukka hunajaa
Mansikoita
2 passionhedelmää
SAM Kesäkukka hunaja
VALMISTUS:
- Hienonna keksit ja sekoita sulatettu voi joukkoon
- Lisää leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle ja voitele reunat. Painele seos vuoan pohjalle.
- Sekoita kulhossa kaikki ainekset sekaisin ja kaada vuokaan
- Paista 175 asteessa n. 45 min.
- Jäähdytä ja siirrä jääkaappiin
- Vatkaa kerma ja lisää hunaja joukkoon
- Koristele kakku kermalla, mansikoilla sekä passionhedelmillä.
- Lisää kakun päälle vielä SAM Kesäkukka hunajaa