Tämän juustokakun kruunaa tuoreet mansikat, kirpeä passion sekä ihanan makea hunaja! Kakku on helppo valmistaa, sillä täytteet vain sekoitetaan ja kakku laitetaan paistumaan.

NÄITÄ TARVITSET:

200 g digestivekeksejä
85 g margariinia tai voita sulatettuna

400 g maustamatonta tuorejuustoa
150 g ranskankermaa
2 kananmunaa
1 ½ dl SAM Kesäkukka hunajaa
1 sitruunankuori raastettuna
1 ½ rkl vehnäjauhoa

Koristeluun:
2 dl vispikermaa
1 rkl SAM Kesäkukka hunajaa
Mansikoita
2 passionhedelmää
SAM Kesäkukka hunaja

VALMISTUS:

  1. Hienonna keksit ja sekoita sulatettu voi joukkoon
  2. Lisää leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle ja voitele reunat. Painele seos vuoan pohjalle.
  3. Sekoita kulhossa kaikki ainekset sekaisin ja kaada vuokaan
  4. Paista 175 asteessa n. 45 min.
  5. Jäähdytä ja siirrä jääkaappiin
  6. Vatkaa kerma ja lisää hunaja joukkoon
  7. Koristele kakku kermalla, mansikoilla sekä passionhedelmillä.
  8. Lisää kakun päälle vielä SAM Kesäkukka hunajaa