Hunajalla makeutettu lämmin päärynäpiirakka maistuu taivaalliselta vaniljajäätelön kera. Ota resepti talteen!

NÄITÄ TARVITSET:

¾ dl SAM Kesäkukka Hunajaa
2 kpl kananmunia
3 dl vehnäjauhoja
2 tl vaniljasokeria
1,5 tl leivinjauhetta
1 dl rypsiöljyä
1 dl maitoa
2 kypsää päärynää

VALMISTUS:

  1. Kuori viipaloi päärynät
  2. Sekoita kulhossa hunaja ja munat. Lisää maito ja öljy, sekoita.
  3. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää nämä kulhoon ja sekoita taikina kevyesti sekaisin.
  4. Kaada taikina jauhotettuun vuokaan
  5. Aseta päärynäviipaleet päälimmäiseksi ja lisää päälle loraus hunajaa
  6. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa 20-25 min.
  7. Lorauta vielä hunajaa pintaan juuri ennen tarjoilua. Tarjoile lämpimänä vaniljajäätelön kera.