Hunaja toimii hienosti myös kiisselin makeuttajana. Tässäpä helppo ohje kiisseliin, joka syntyy muutamassa minuutissa. Vinkki: Tiesitkö että kiisseliin kannattaa lisätä pieni ripaus suolaa? Se vie kiisselistä vetisen maun pois.

NÄITÄ TARVITSET:

250 g pakastemarjoja
3 dl vettä
2 rkl SAM Metsähunajaa (lisää hunajan määrää, jos sinulla on paljon happamia marjoja, kuten herukoita)
1 rkl perunajauhoa

VALMISTUS: 

  1. Lisää pakastemarjat, hunaja ja vesi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi.
  2. Ota kattila levyltä pois
  3. Lisää veteen sekoitettu perunajauho ohuena nauhana kattilaan. Sekoita samalla.
  4. Siirrä kattila takaisin levylle ja kuumenna niin kauan, että kiisseli pulpahtaa kerran
  5. Ota kattila pois liedeltä ja lisää pieni ripaus suolaa
  6. Nauti sellaisenaan tai vaikka puuron tai jogurtin kera