Joulutortut uudella twistillä! Omenahillo ja SAM Luomu hunaja tekevät tästä piirakasta todellisen joulupöydän tähden.

NÄITÄ TARVITSET:

3 levyä lehtitaikinaa
n. 150 g omenahilloa
SAM Luomu hunaja
½ dl hasselpähkinärouhetta

VALMISTUS:

1. Sulata 3 levyä lehtitaikinaa.
2. Nipistä taikinalevyt pitkistä sivuista yhteen piirakkapohjaksi.
3. Lisää keskelle omenahilloa, reilusti SAM Luomu hunajaa ja hasselpähkinärouhetta.
4. Leikkaa reunat noin 1 cm levyisiksi suikaleiksi. Taittele suikaleet keskelle lomittain.
5. Painele reunat hyvin yhteen, jotta piirakka pysyy muodossaan.
6. Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia.

Tarjoile ja nauti täydellisen jouluisesta makuelämyksestä!