Lämmin hunajainen Ahvenanmaan pannukakku kermavaahdon ja hunajan kera maistuu ulkoilun jälkeen. Lisää mukaan makeita appelsiinilohkoja tai marmeladia halutessasi. Hunajainen sitruunahunaja sopii myös mainiosti pannukakun kera.

NÄITÄ TARVITSET:

Yksi valmisriisipuuro tai 2 dl itsetehtyä riisipuuroa
½ dl SAM Luomuhunajaa
4 dl maitoa tai kauramaitoa
1 tl kardemummaa
¼ tl suolaa
2 kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
Päälle SAM Luomuhunajaa
Tarjoiluun: kermavaahtoa, hunajaa

VALMISTUS:

  1. Vatkaa kulhossa sekaisin maito, munat, kardemumma, suola ja hunaja
  2. Sekoita joukkoon riisipuuro ja jauhot
  3. Kaada seos voideltuun vuokaan (tai käytä vuoan päällä leivinpaperia). Lisää loraus hunajaa päälle.
  4. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 20 min.