Lämmin hunajainen Ahvenanmaan pannukakku kermavaahdon ja hunajan kera maistuu ulkoilun jälkeen. Lisää mukaan makeita appelsiinilohkoja tai marmeladia halutessasi. Hunajainen sitruunahunaja sopii myös mainiosti pannukakun kera.
NÄITÄ TARVITSET:
Yksi valmisriisipuuro tai 2 dl itsetehtyä riisipuuroa
½ dl SAM Luomuhunajaa
4 dl maitoa tai kauramaitoa
1 tl kardemummaa
¼ tl suolaa
2 kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
Päälle SAM Luomuhunajaa
Tarjoiluun: kermavaahtoa, hunajaa
VALMISTUS:
- Vatkaa kulhossa sekaisin maito, munat, kardemumma, suola ja hunaja
- Sekoita joukkoon riisipuuro ja jauhot
- Kaada seos voideltuun vuokaan (tai käytä vuoan päällä leivinpaperia). Lisää loraus hunajaa päälle.
- Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 20 min.