4 annosta

AINEKSET MARINOINTIIN:

500 g luuttomia broilerinrintoja 4×4 cm kuutioina
½ dl soijaa
1/2 dl SAM Hunaja & Inkivääriä
1 rkl fariinisokeria
2 tl limemehua
2 rkl rypsiöljyä
1 tl curryjauhetta
1 murskattua valkosipulinkynttä
½ tl jauhettua kardemummaa

VALMISTUS:

1. Sekoita marinadiainekset ja marinoi lihapalat kulhossa, noin 2-3 tuntia.
2. Pujota 6 – 8 kanakuutiota vartaaseen. Ota marinadi talteen.
3. Kypsennä vartaat grillissä tai pannulla välillä marinadilla valellen.

Tarjoa maapähkinä-kookoskastikkeen kanssa:

1 ½ dl kookoskermaa
1 ½ dl kuorittuja maapähkinöitä
½ dl SAM Hunaja & Inkivääriä

Mittaa kaikki ainekset korkeaan sylinterin malliseen korkeaan ja kapeaan kulhoon. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi tahnamaiseksi soseeksi ja tarjoa kuumien vartaiden, chiliperunoiden ja vihreän salaatin kanssa.