Kun kerran pääset itse tehdyn hunajagranolan makuun, ei paluuta valmiisiin mysleihin tai granolaan ole. Ota resepti talteen!

NÄITÄ TARVITSET:

4,5 dl pähkinäsekoitusta, tai eri pähkinöitä ja manteleita
1,5 dl kaurahiutaleita
1 dl auringonkukansiemeniä
0,5 dl kurpitsansiemeniä
1 dl SAM Auringonkukkahunajaa
0,5 dl rypsiöljyä
Ripaus suolaa
0,5 dl rusinoita
0,5 dl kookoslastuja

VALMISTUS: 

  1. Pienennä pähkinöitä hieman leikkuulaudalla veitsen avulla
  2. Lisää pähkinät ja kaikki muut ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi
  3. Levitä seos uunipellille leivinpaperin päälle ja paahda uunissa 150 asteessa n. 20 minuutin ajan. Varo polttamasta.