AINEKSET:
2 ¾ dl vehnäjauhoja
1 ¾ dl kaakaojauhoa
1 tl leivinsoodaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3/4 dl SAM Kesäkukka Hunajaa
2 dl sokeria
2 kananmunaa
1 dl ruokajogurttia
¾ dl ruokaöljyä
VALMISTUS:
- Kuumenna uuni 175 ˚C -asteeseen. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (halkaisijaltaan 20-25 cm).
- Vispaa munat ja sokeri kevyesti vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää jauhot vaahtoon. Lisää taikinaan SAM Kesäkukka Hunaja, jogurtti ja öljy.
- Kaada taikina voideltuun kakkuvuokaan ja paista n. 35-45 minuuttia. Koita kakun kypsyys puutikulla. Kakku saa jäädä keskeltä mehevän kosteaksi. Nosta kakku uunista ja kumoa jäähtyneenä. Jäähdytä kakku hyvin ennen kuorrutusta.
KUORRUTUS:
100 g tuorejuustoa
1/4 dl SAM Kesäkukka Hunajaa
1 tl jauhettua kanelia
1 dl tomusokeria
Sekoita ainekset tasaiseksi massaksi. Kuorruta jäähtynyt kakku.