Flunssakauden aikana on ihana nauttia tuorepuuroa, joka on höystetty marjoilla ja hedelmillä, sekä raikkaalla Hunaja& Eucalyptuksella. Mausta puuro vasta juuri ennen tarjoilua, jotta maku pysyy sopivan raikkaana.
Mausta myös tee tai kiehuva vesi Hunaja& Eucalyptuksella ja nauti aamiaiseksi, välipalaksi tai iltapalaksi.
NÄITÄ TARVITSET:
1 annos
1 dl kaurahiutaleita tai kauraleseitä
2 rkl chiansiemeniä
1 dl mantelijuomaa, kaurajuomaa tai maitoa
2 rkl cashewpähkinöitä
1-2 rkl SAM Hunaja & Eukalyptus & Minttua
1 dl vadelmia
1 dl mustikoita
(hedelmiä oman maun mukaan)
VALMISTUS:
Laita kaurahiutaleet tai kauraleseet ja chiansiemenet kulhoon. Kaada joukkoon mantelijuoma, kaurajuoma tai maito. Leikkaa cashewpähkinät karkeaksi rouheeksi ja lisää muiden ainesten joukkoon. Anna puuron vetäytyä 10 minuuttia tai yön yli jääkaapissa.
Mausta hetki ennen tarjoilua Hunaja& Eucalyptuksella ja sekoita. Tarjoa seuraksi vadelmia, mustikoita ja hedelmiä maun mukaan.