4 annosta
4 naudan ulkofileepihviä
ripaus pippurirouhetta
tilkka öljyä
1/2 dl punaviiniä
2 rkl SAM Kesäkukka Hunajaa
hiukan suolaa
chiliä
valkosipulia
Kasta reunat pippurirouheeseen. Kypsennä öljyssä paistinpannulla. Nosta pihvit pannusta, lisää mausteaineet. Kiehauta, kunnes neste haihtuu puoleen. Jaa liemi pihvien päälle.
Salsakastike: 1 iso pihvitomaatti, kurkku ja paprika pieneksi kuutioituina. 1/2 dl öljyä, 2 rkl viinietikkaa ja 3 rkl argentiinalaista SAM-hunajaa. Maustamiseen: valkosipulia, mustapippuria ja korianterisilppua, ripaus suolaa. Sekoita ja anna maustua kannen alla. Lisää ennen tarjoilua 1 dl kiehuvaa vettä.