Makean tulisten broilerfileiden kaveriksi sopii raikas varhaiskaali-coleslow.
NÄITÄ TARVITSET:
Chili-hunajamarinadi broilerille:
400 g broileria
½ dl rypsiöljyä
1 valkosipulinkynsi murskattuna
½ sitruunan mehu
2 rkl SAM Metsähunaja
1-2 tl chilirouhetta
1 tl savupaprikaa
1 tl suolaa
Coleslaw-salaatti:
¼ kaali
2 porkkanaa
1 dl majoneesia
150 g ranskankermaa
1 tl sinappia
1 tl SAM Metsähunaja
¼ tl suolaa
1 tl omenaviinietikkaa
VALMISTUS:
Sekoita marinadiainekset keskenään ja lisää broilerfileet joukkoon. Anna lihojen seistä vähintään tunti marinadissa ennen kypsennystä. Kypsennä broilerit grillissä tai paistinpannulla kypsiksi. Käännä paiston puolivälissä.
Raasta kaali ja porkkanat ohuiksi suikaleiksi. Sekoita kastikeainekset kulhossa. Lisää kaalit ja porkkanat kastikkeen joukkoon ja sekoita. Tarjoile Coleslaw-salaatti hunajabroilerien kanssa.
- Sekoita marinadiainekset keskenään ja lisää broilerfileet joukkoon
- Anna lihojen seistä vähintään tunti marinadissa ennen kypsennystä
- Kypsennä broilerit grillissä tai paistinpannulla kypsiksi. Käännä paiston puolivälissä.
- Raasta kaali ja porkkanat ohuiksi suikaleiksi
- Sekoita kastikeainekset kulhossa. Lisää kaalit ja porkkanat joukkoon ja sekoita.
- Tarjoile Coleslaw-salaatti hunajabroilerien kanssa.