4 Annosta
Ainekset
400 g broilerin fileesuikaleita
4 kpl pizzamaustettua lapin rieskaa
½ punasipulia ohuina viipaleina
4 kirsikkatomaattia
1 pussi jääsalaattia
2 dl Caesar kastiketta
1 dl parmesan lastuja
tuoretta basilikaa
½ dl SAM Kesäkukka Hunajaa
Valmistus
- Paista fileesuikaleet kypsiksi, mausta suolalla, rouhitulla mustapippurilla ja parilla lusikallisella italian metsähunajaa, sekoita kevyesti
- Pese ja kuivaa jääsalaatti, revi isoiksi paloiksi. Laita rieskat työlaudalle ja valuta rieskan päälle hunajaa ja Caesar kastiketta.
- Asettele salaatti tasaisesti rieskan päälle. Laita jäähtyneet fileesuikaleet, puolikkaat kirsikkatomaatit ja Parmesanlastut rieskan toiselle reunalle.
- Valuta päälle vielä vähän Caesar kastiketta ja SAM Kesäkukka Hunajaa
- Kääri tiiviiksi rullaksi ja leikkaa vinottain puoliksi ja tarjoile