Energiaa veneeseen hunajasta!

Olemme 23-vuotiaat olympiasoutajat Antti Kilpeläinen ja Joel Naukkarinen. Soudamme miesten perämiehetöntä kaksikkoa (M2-, IP-kaksikko).

Aloitimme soutuharrastuksen puuveneistä Kouvolan Soutajissa. Heti ensimmäisellä kaudella voitimme soutuparina lajissa lähes kaiken. Vaihdoimme soutumuodon olympialuokkaan vuonna 2012, jotta voisimme kilpailla maailman parhaiden kanssa. 2014 teimme läpimurtomme kansainvälisille vesille.

Tavoitteemme on saada olympiapaikka Tokion olympialaisiin 2020 ja voittaa olympiakultaa vuoden 2020 tai 2024 olympialaisista.

Soutajan äärimmäisen kuormittava ja kuluttava harjoittelu vaatii todella pitkälle viedyn, laadukasta energiaa ja ravintoaineita sisältävän terveellisen ruokavalion. 7000 laadukkaan kilokalorin nauttiminen päivän mittaan treenien lomassa vaatii suunnitelmallisuutta. Tämän ruokavalion koostamisessa on osansa myös hunajalla!

Hunaja on meille erityinen vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita, antioksidantteja ja nopeasti imeytyvää energiaa tarjoava superfood. Sen sisältämä ravintoainekoostumus nopeuttaa palautumista ja antibakteeriset ominaisuudet tehostavat vastustuskykyä heti harjoitusten jälkeen, kun puolustus on heikoimmillaan.

Käytämme hunajaa osana palautusjuomaa korvataksemme osan maltodekstriinin energiasta huomattavasti ravintoainetiheämmällä vaihtoehdolla. Hunaja on myös erinomainen energianlähde urheilujuomaan. Sen lisäksi lisäämme hunajaa puuroihin, rahkan sekaan, smootieihin, marjojen päälle ja se toimii osana ruoanlaittoa.

Vetojamme kohti olympiakultaa voit seurata osoitteessa:

www.finnishpair.fi

Meidät löytää myös somesta hästägillä #finnishpair

Facebook: Olympiaprojekti, Rio De Janeiro 2016, Kilpeläinen&Naukkarinen

Instagram: @finnishpair

Twitter: @finnishpair

Youtube: finnish pair

Teamup: finnishpair