Hunajaiset valkosipulit – halloweenresepti

Hunajainen Sam | Suomen monipuolisin hunajavalikoima | Resepti

Halloween-syksyn vampyyrinkarkoitusreseptimme on täällä! Hunajaisilla valkosipuleilla isket kovan luun kurkkuun sekä päällekäyville flunssapöpöille kuin vampyyrinrääpäleillekin.

NÄITÄ TARVITSET:

5-6 suurta valkosipulia
vettä

Liemi:

2 dl vettä
1 dl viinietikkaa
3 rkl SAM Luomuhunajaa
1 rkl kuivattua rakuunaa
5-10 valkopippuria
½ tl suolaa

VALMISTUS:

  1. Pane valkosipulin kynnet kattilaan, mittaa vesi päälle ja kuumenna keitos kiehuvaksi. Keitä miedolla lämmöllä poreillen 5 minuuttia. Kaada vesi pois ja huuhdo kynnet kylmällä vedellä.
  2. Pane kuoritut valkosipulin kynnet pieniin, puhtaisiin ja kuumennettuihin tölkkeihin.
  3. Mittaa liemen aineet kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kaada kuumana tölkkeihin kynsien peitoksi.
  4. Sulje kannet tiiviisti ja säilytä viileässä.